Bulancak'ta Belediye Hoparlöründen ''Bir Kap Su '' Anonsları Yapılıyor.


Bulancak'ta şehrin girişine ve otogarın yanına asılmış su ve yemek pankartlarımız bizleri çok gururlandırdı. Bulancaktaki gönüllümüz Goncay Aydın hanım, belediyenin katkılarıyla bu pankartları yaptırmış ve herkesin görebileceği yerlere astırmış.

En önemlisi de haftanın bazı günlerinde belediye hoparlöründen Bir Kap Su anonsları yapılıyor.

Belediye başkanımız Sn. Zeki Aydın’ı ziyaretimizde bu güzel çalımalrını devamını istedik ve yeni yapılan bakımevindeki çalışmaların hızlandırılmasını eksikliklerin de bir an evvel giderilmesini rica ettik.



Bulancakta yaşama arabamızla tüm sokakları , caddeleri su annasları yaparak dolaştık. Sonrasında Girsesuna doğru yollara koyulduk.

Giresun’a vardığımızda Sn Belediye başkan yardımcımız Ömer Bey bizi makamında ağırladı. Giresun Bakımevini ziyaretimizde hayvanlarin son derece temiz yerde kaldiklarini, surekli olarak sokaktan getirilen hayvanlarin kisirlasrildiklarini ve bulunduklari yerlere tekra geri birakildiğini gözlemledik.

Giresun Bakımevinin en güzel yeri, açık alanda ağaçlardan, çimlerden oluşan genis gezinti alanı olan doğal ortamıydı. Hayvanların önünde sürekli olarak bulunan temiz su ve yemekler, tertemiz paletleri bizleri böyle bir ortama doğrusu hayran bıraktı.

HAYTAP Giresun Temsilcisi ve gönüllülerine bu güzel çalışmaları için minnettarlığımızı dile getiriyor kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Semih İğdigül

HAYTAP Erdemli Gönüllüsü

DOHAYKO Temsilcisi

Kaynak:  hayvanhaklari.com










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...